fbpx

Lastenboek Omschrijvingen

Poorten vormen vaak een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van het gebouw en de keuze van poorttypen, vullingen, kleuren, boven- en zijbalken, enz., Kan daarom cruciaal zijn voor een succesvol resultaat. Met een poort van NASSAU hebt u meestal de vrije keuze om de gevels van het gebouw naar wens te ontwerpen.

Het kleurenpalet, modellen, maten, vensters en vullingen bieden een oneindig aantal combinatiemogelijkheden, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten. De grote doorsnedenhoogten van NASSAU 9000 bieden een minimumaantal secties, die in combinatie met de verborgen sectionele voegen zorgen voor een kalm en harmonieus poortoppervlak.

De producten van NASSAU worden beloond met de Industrial Design Award voor modern en functioneel ontwerp.

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om specificaties voor een sectionaaldeur te definiëren, hebben we op deze pagina een set standaard tenderformulieren opgenomen voor de NASSAU 9000F, 9000M en 9000G deuren, inclusief elektrische bediening.

Als u hulp nodig hebt bij het opstellen van aanbestedingsdocumenten, aarzel dan niet om contact op te nemen met sales@nassau-door.be 

Bestektekst 9000

Bestektekst 9000M-9000G