fbpx

Garagepoorten van NASSAU

Waarom kiezen voor een Garagepoort van NASSAU?

 Bij NASSAU DOOR staat de klant op de eerste plaats. Wij produceren garagepoorten volgens u behoeften en wensen. Met onze bijna 50 jaar ervaring in binnen- en buitenland leveren wij kwaliteit en functionaliteit bij elke poort. ook veiligheid staat bij ons vanzelfsprekend hoog in het vaandel. 

made in denmark

Bij NASSAU DOOR worden alle garagepoorten vervaardigd in onze fabriek in het Deense Ringe. In België beschikken wij over een eigen monteurs- en service-team dat uw poort ter plaatse komt installeren of herstellen. Wij onderhouden de kennis van onze techniekers in die mate dat zij altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Wij staan altijd voor u klaar, waar u ook woont. 

NASSAU life-time-test

Al onze poorten voldoen aan de wettelijke vereisten en geldende regels. Dit betekent dat wij onze garagepoorten hebben getest op kwaliteit en functionaliteit om aan uw eisen en verlangens te voldoen en volgens de wettelijk voorschriften aangaande sectionaalpoorten (EN12341-1) 

Als de garagepoort wordt onderhouden volgens onze instructies, beschikt u over één van de meest betrouwbare garagepoorten op de markt

vingerbeveiliging icoon

Beveiliging van onze garagepoorten is één van onze hoogste prioriteiten. De garagepoort bestaat uit verschillende bewegende onderdelen welke de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen vereisen. onze NASSAU DOOR garagepoorten behoren trouwens tot de meest veilige garagepoorten op de markt, dankzij oa. de vingerklembeveiliging, een slimme constructie die voorkomt  dat vingers en andere objecten tussen de poortsecties komen vast te zitten.

maatwerk icoon

Wij passen ons aan aan uw behoeften, nl. u kan kiezen tussen verschillende modellen, kleuren en accessoires. In onze webshop is het principe ‘Ontwerp uw eigen garagepoort’: U bestelt de poort die het beste bij u past. De webshop is heel eenvoudig en leidt u door de verschillende keuzemogelijkheden heen.

isolatie icon

Bij NASSAU DOOR vinden wij het belangrijk om een garagepoort te vervaardigen met goede isolatiemogelijkheden. Het beheer van binnentemperaturen d.m.v. een nieuwe garagepoort is een belangrijke vereiste die u veel geld kan besparen. Dankzij een NASSAU DOOR garagepoort met een paneeldikte van 44mm, beschikt u over één van de best geïsoleerde garagepoorten die zich momenteel op de markt bevindt.

Het garagepoortvlak is opgebouwd uit geïsoleerde (PUR)schuim) horizontale panelen, waarbij de koudebrug tussen de verschillende panelen in gesloten toestand, vermeden wordt d.m.v de effectieve afdichtingen lang binnen- en buitenzijde van de panelen. 

De afdichtingen garanderen, samen met de panelen zelf, een uitstekende isolatie van uw garagepoort. 

 

inbraakbeveiliging icoon

Onze garagepoorten beschikken steeds over een aanvullende inbraakbeveiliging. In gesloten toestand, is de poort altijd vergrendeld, gezien de NASSAU garagepoort motoren standaard geleverd worden met een voorziening voor inbraakbeveiliging. Deze voorziening fungeert als extra optilbeveiliging, zodat de poort van buitenaf helemaal beveiligd is. 

windbestendig icoon

NASSAU DOOR garagepoorten worden voortdurend getest op oa. windbelasting door gerenommeerde kwaliteitsinstanties, meer bepaald het Zweedse SP Technical Research institute, welk er voor zorgt dat onze garagepoorten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. 

verkoopsbanner_softlinegranite

3 verschillende garagepoortmodellen

Bij NASSAU DOOR kan u kiezen uit 3 verschillende modellen voor uw nieuwe garagepoort, elk van de garagepoorten heeft zijn eigen unieke stijl. U heeft de mogelijkheid om het garagepoortmodel te kiezen dat het beste bij u past.