fbpx

Over NASSAU

Bijna 50 jaar ervaring verzameld in één poort

INDUSTRIËLE POORTEN VOOR ALLE TOEPASSINGEN

NASSAU Door combineert al 50 jaar ervaring met hoge kwaliteit en functionaliteit in combinatie met een aantrekkelijk ontwerp.

Door een voortdurende ontwikkeling en een sterke organisatie is NASSAU DOOR erin geslaagd zijn positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te bevestigen en te handhaven.

Dankzij onze jarenlange ervaring, biedt NASSAU DOOR ook vandaag nog kwaliteit van het hoogste niveau met deskundig advies van onze vertegenwoordigers. De installatie gebeurt door ervaren monteurs en de blijvende ondersteuning van onze serviceafdeling zorgt ervoor dat u zonder zorgen uw poort kan gebruiken.

Het streven er steeds naar een  betere en veiliger werkomgeving te creëren, om zodoende te voldoen aan de eisen inzake kwaliteit en veiligheid, welke resulteert in het bekomen van het VCA**-certificaat.

Nassau gebouw belgie

TOTAALSERVICE OP MAAT VOOR AL UW POORTEN : NASSAU of een ander merk

Een kwalitatieve service is voor NASSAU DOOR heel belangrijk. Onze ervaren servicetechnici staan dag en nacht klaar om u uit de nood te helpen, 24u/dag, 7d/week, ook voor poorten of toebehoren van andere merken. Zo ver hoeft het echter niet te komen, want dankzij ons preventief onderhoudsprogramma, lossen wij een probleem op voor u het zou opmerken.