fbpx

NASSAU 8000 SPEED

5000 Speed Sectionaalpoorten, industriepoorten

Haal 4 maal zoveel voordeel uit onze NASSAU 8000 SPEED 

De NASSAU 8000 SPEED is een sectionaalpoort die ontworpen is met versterkte motor en constructie zodat de snelheid kan verhoogd worden en u als bedrijf meer tijd bespaard.

De snelheid bevorderd niet alleen de workflow van het bedrijf, maar het bespaart u ook tijd en energie. Door de snelle actie zal u het niet alleen merken op uw energiefactuur maar zal u hiermee de ecologische voetafdruk van uw bedrijf verkleinen.

Aangezien het hier over een snelrolpoort gaat zal u ook minder technische storingen ondervinden bij temperatuurverschillen en zal het aantal aanrijdingen met de poort fors dalen.

Met een openingssnelheid van 1 meter per seconde bespaart u niet alleen tijd maar wint u uw tijd terug.

Energie-efficiënt en zuinig

Dankzij een snellere openings- en sluitingstijd kunt u uw binnenklimaat beter regelen. Daarnaast heeft deze poort perfecte afdichtingen tegen binnendringend water en tocht. Een betere temperatuurregeling betekent minder warmteverlies, energieverspilling en lager energieverbruik, wat resulteert in lagere CO2-emissies.

Veiligheid en comfort

Dankzij het fotocelgordijn, stopt de poort onmiddellijk nadat een obstakel in de poortopening wordt gedetecteerd. Hierdoor wordt het risico op ongevallen en letsel drastisch verminderd. Aangezien de poort 4 keer sneller opent, verkleint het risico op aanrijding door voertuigen of heftrucks. De snelle werking van de poort voorkomt eveneens ongewenste tocht en verlaagt eventueel geluidsoverlast. Hierdoor bespaart u energie en creëert u een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers.

5000 Speed Sectionaalpoorten
banner 8000

De meest isolerende snelrolpoort op de markt met een openingssnelheid die 4 maal hoger ligt dan bij een gewone sectionaalpoort. 

Als u een normaal geïsoleerde sectionaalpoort vervangt door deze NASSAU 8000 SPEED zal het isolatievermogen veel hoger liggen en uw energieverbruik met 70% worden gereduceerd.

Bekijk de vele voordelen van NASSAU 8000 Speed in de video’s

Effecten van NASSAU 8000 Speed

 NASSAU 8000 Speed vergeleken met 9000

Economische en energiebesparende maatregelen