fbpx

Highspeed – Voor Retail

highspeed-door-food-retail

Snellooppoort voor retail – D-313

Een NASSAU highspeed poort neemt nauwelijks ruimte in. De zijgeleiders zijn slechts enkele centimeters breed en kunnen verwerkt worden in sandwichpanelen. Het aandrijfsysteem kan bovenaan zelfs verborgen worden in een vals plafond. Zo benut u de beschikbare ruimte optimaal als verkoopruimte.

  • Ruimtebesparing
  • Energiebesparing
  • Afscherming
  • Snelheid en efficiëntie
  • Gebruiksgemak
  • Extra advertentieruimte
  • Minimale inbouwmaten voor een optimaal gebruik van uw verkoopsruimte.

  • Een perfecte afdichting over de volledige omtrek van de highspeed poort, wat luchtstromen beperkt.

  • Een snelle werking voor maximale productiviteit van uw medewerkers

PLAATSBESPARING

Een NASSAU highspeed poort neemt nauwelijks plaats in. De zijgeleiders zijn slechts enkele centimeters breed en kunnen ook ingewerkt worden in sandwichpanelen. Het aandrijfsysteem bovenaan kan desgewenst verborgen worden boven een vals plafond. Zo benut u de beschikbare ruimte optimaal als verkoopsruimte.

SNELHEID EN EFFICIËNTIE

In de retail is tijd cruciaal. Een NASSAU highpoort opent en sluit aan hoge snelheid. Zo sluit u de opslagruimte af, zonder een barrière te creëren. Uw medewerkers verliezen geen tijd met het openen of sluiten van poorten. Op jaarbasis bespaart u dat flink wat manuren, en zorgt u voor een verhoogde productiviteit. Het zelfherstellend karakter en het beperkte onderhoud van de poort verzekeren een ononderbroken activiteit.

 
icon-11-freezer
icon-3-freezer

OVERDRUK BEHOUDEN

In cleanroom omgevingen is het belangrijk om bepaalde zones in overdruk te houden. Het soepele NASSAU poortblad weerstaat perfect aan drukverschillen. De duurzame, nauwsluitende afdichting houdt de druk op het juiste niveau met een beperkt verbruik van lucht, en dit jarenlang.

PROPER HOUDEN

Het oppervlak van de NASSAU poorten is glad en vrij van onregelmatigheden. Het bevat geen latten of andere onderdelen waar onzuiverheden zich kunnen ophopen. In combinatie met een structuur in roestvrij staal zijn NASSAU poorten altijd zeer makkelijk te reinigen.

AFSCHERMING

In de retail is het belangrijk om stof, vuil en ongedierte uit de verkoopsruimte te houden. Daarnaast houdt u de opslagruimte liever uit het zicht van uw klanten en uw klanten buiten uw opslagruimte. Met een NASSAU highspeed poort zorgt u voor een perfect afdichtende en mooi ogende afsluiting.

EXTRA ADVERTENTIERUIMTE

Een NASSAU Highspeed poort is niet zomaar een onderdeel van de infrastructuur. Via bedrukking van het poortblad maakt u nuttig gebruik van deze gigantische advertentieruimte. U trekt de aandacht van uw klanten en biedt zelfs uw leveranciers de mogelijkheid te adverteren… Zo rendeert uw investering dubbel