fbpx

Accessoires

Accessoires sectionaalpoorten

De poort en haar onderdelen voldoen aan de Europese norm EN 13241-1

NASSAU ontwerpt haar onderdelen met het comfort en de veiligheid van de klant voor ogen. De verschillende NASSAU onderdelen zijn perfect op elkaar afgesteld. Ze zijn eenvoudig en vlot te monteren, maar vooral makkelijk en zonder veel kosten te vervangen. NASSAU ziet erop toe dat ieder onderdeel, van ontwerp tot en met assemblage, voldoet aan de NASSAU kwaliteitsparameters. De som van het geheel resulteert in een stevige techniek met oog voor detail.

Naargelang de noden van de klant kunnen verschillende accessoires, gaande van sluitingen, over raamvullingen, bedieningssystemen, roestvrije uitvoering.. geleverd worden.

NASSAU begeleidt graag uw speciale wensen:

  • Standaard is de manueel bediende NASSAU 9000 uitgerust met een solide grendelsluiting.
  • Om de veiligheid verder te optimaliseren en de poort eveneens van buiten uit te kunnen afsluiten kan een ingebouwd cilinderslot worden geplaatst.
  • Zwaardere poorten die met de hand worden bediend, kunnen worden uitgerust met een kettingtakel met een verhouding van 1:4
  • Als er behoefte is aan ventilatie via de poort, kan de NASSAU 9000 worden uitgerust met verschillende types ventilatieroosters, al dan niet afsluitbaar.
  • Indien gewenst kan de NASSAU 9000 worden geleverd met RVS uitrusting, zoals scharnieren, loopwielen, kabels, zijdelingse cassettes en grendelsloten.