fbpx

NASSAU Energy – Poortblad 90E

Nassau Energy poortblad

De NASSAU Energy poortblad  bestaat uit horizontale, geëxtrudeerde, natuurlijk geanodiseerde aluminium profielen. De profielen zijn uitgerust met de NASSAU smart vingerklembeveiliging. De secties zijn 44 mm dik. De top- en bodemsectie bestaan uit polyurethaanschuim. Voor de tussenliggende secties kunnen volgeschuimde 90F-secties en 90E-glassecties naar wens gecombineerd worden.

De hoogte van de glassectie is steeds 675 mm.

De minimum en maximum afmeting van een Energy sectionaalpoort bedraagt:

Breedte: 1600 mm-5000 mm

Hoogte: 1500 mm-6175 mm

Indien afwijkend: op aanvraag

Een ingebouwde loopdeur is niet verkrijgbaar in deze uitvoering.

 

NASSAU 9000 Energy – standaard kleuren

Kleur is een krachtig middel dat niemand onberoerd laat. Maak gebruik van kleur om je NASSAU poort feilloos te integreren in je bouwconcept. Versterk zo je corporate design.

10 standaard kleuren zonder meerprijs zetten meteen de toon.

NASSAU 9000 Energy – RAL-kleuren

Nog meer personaliseren ? NASSAU beschikt over RAL-kleuren in alle tonen en schakeringen die de 10 standaardkleuren verder aanvullen. U bepaalt welke kleur het beste bij uw bouwconcept past. Eens gelakt, is er geen verder onderhoud nodig. Een regelmatige onderhoudsbeurt met water volstaat. Door technische redenen kunnen er zicht lichte afwijkingen zijn op de getoonde kleuren

 

90E Poortblad

Het glaspaneel (90E-sectie) is opgebouwd uit een geanodiseerd aluminiumprofiel met een gecoate, krasbestendige acrylaatvulling van 4mm dikte aan de buitenzijde, 3 mm acrylaat in het midden en 3 mm krasbestendig acrylaat aan de binnenzijde. Het aluminiumframe is in de constructie geïntegreerd en is niet zichtbaar van buitenaf, wat resulteert in een doorlopende glassectie.

NASSAU Energy poortblad
nassau energy 90E

NASSAU Energy 90E Poortblad