fbpx

Wij werven montage techniekers aan !

montage-techieker Nieuwe vacature Montage-team-01

Nassau Door NV te Oudenaarde is de Belgisch-Luxemburgse verkoop- en service organisatie die deel uitmaakt van het Deense Nassau Door A/S, een organisatie die wereldwijd industriële poorten en garagepoorten produceert en plaatst. Binnen dit kader bieden wij onze klanten eveneens een uitgebreid pakket aan voor reparaties, upgrades en onderhoud van alle poorten.

Nassau Door België behoort tot de marktleiders in haar branche. Dagelijks staat zij garant voor de productkwaliteit, voor een perfecte montage en een optimale service. Op zeer korte termijn wensen wij ons montage team te versterken

Wij onderscheiden ons door een stevig uitgebouwd eigen montageteam, serviceteam en dienst na verkoop.
Daardoor komen we 24/24 én 7/7 tegemoet aan de noden van onze diverse klanten. Door onze groeiende activiteit zijn wij dringend op zoek naar:

MONTAGE TECHNIEKER-MONTAGE TEAM (M/V/X)

voor volgende regio’s:

OOST-VLAANDEREN

WEST-VLAANDEREN

VLAAMS-BRABANT (omgeving Diest-Leuven)

Taakomschrijving:

Monteren van de Nassau producten en -toebehoren.  Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

Profiel:

Als vakbekwame medewerker beschik je over een diploma mechanica/elektriciteit  en/of gelijkgesteld door ervaring. Ervaring in metaalconstructie is een pluspunt.  Je bent dynamisch, zelfstandig en bezit een rijbewijs B.  Je hebt een verzorgd voorkomen en kennis van het Frans is een pluspunt.
Kwaliteit is belangrijk voor jou.

Aanbod:

Een afwisselende fulltime job met de nodige verantwoordelijkheid en erkenning in een gezond bedrijf in volle expansie. Je ontvangt een marktconforme verloning in functie van je ervaring en kennis.  Vervoer naar de werf en terug wordt voorzien door de werkgever, dit vanaf de woonplaats van de hoofdmonteur.

Geïnteresseerd?
Stuur dan zeker je CV met begeleidend schrijven naar: hr@nassau-door.be tav mevr. Anke De Vos met vermelding van de vacaturetitel

( Lees zeker ook onze Privacyverklaring voor sollicitanten )